Jonge Rode Duivels spelen op zondag 5 juni in Sint-Truiden!

De jonge Rode Duivels met als bondscoach Truienaar Jacky Mathijssen spelen op zondag 5 juni om 16 uur op Stayen hun laatste kwalificatiewedstrijd in het kader van het EK 2023. Zowel tijdens de training als de wedstrijd is dit de uitgelezen kans om de Rode Duivels van de toekomst in onze stad aan het werk te zien!

Het Europees kampioenschap voetbal onder 21 zal van 9 juni 2023 tot en met 2 juli 2023 plaatsvinden in Roemenië en Georgië. België verzekerde zich als eerste land van de EK-kwalificatie. Het team van Jacky Mathijssen is in deze kwalificatiecampagne nog steeds ongeslagen en wil dat graag zo houden. Daarom roepen ze alle supporters op om hen naar een nieuwe overwinning te loodsen tijdens de wedstrijd van zondag 5 juni tegen Schotland. Deze zal doorgaan in ons eigen Truiense Stayen!

Ontmoet de beloften!

Zaterdag 4 juni vanaf 13u30 kunnen fans aan de Rvue een praatje slaan met de beloften en een handtekening vragen en/of een selfie nemen. Vanaf 14 uur tot 15 uur wordt er getraind en ook dan zijn de fans welkom. Meteen na afloop van de training moet iedereen het stadion verlaten zodat de Schotten in alle rust hun training kunnen afwerken.
Zowel de beloften van de Duivels als hun Schotse tegenstanders zullen verblijven in Hotel Stayen en het Hof van Stayen.

Zondag 5 juni om 16 uur start de wedstrijd tegen Schotland. Voor de fans is enkel tribune oost geopend. Tickets zijn online te koop via de website van de federatie en kosten 5, 8 of 10 euro.

Meer info: stvv.com en https://tickets.rbfa.be.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!