Kanunnik Field Trail combineert sport en genieten

In samenwerking met INTO Sport stippelt Belgian Brewer Trails avontuurlijke looproutes uit voor sportievelingen met aan het einde de grote beloning van een streekbier. Ook de Brouwerij van Wilderen doet mee aan dit concept met een Kanunnik Field Trail.

Het concept is simpel via de Field Trails worden lopers doorheen een parcours geleid door het groen, velden en allerlei kleine weggetjes om uiteindelijk op hun bestemming te komen: een brouwerij waar ze een streekbier kunnen ontdekken. In dit geval de Tripel Kanunnik van de Bouwerij van Wilderen.
Lopers kunnen zich inschrijven voor een afstand van 6 km, 13 km en 21 km. Bovendien kunnen mensen zich ook inschrijven voor een Bike en Run. In deze formule gaat een duo gewapend met 1 fiets de 21 km route trotseren.
Het duo kan dan tijdens het parcours afwisselen wie fietst en wie loopt.
Bij beide concepten geldt: de snelste wint!

Wie het parcours heeft afgelopen gaat niet met lege handen naar huis. Deelnemers krijgen een cadeaumand met daarin Trippel Kanunnik en korting in de winkel van de brouwerij.

Primeur in Limburg

Het is de eerste keer dat het concept van de Belgian Brewer trails neerstrijkt in Limburg. En geen betere plaats dan neer te strijken dan Sint-Truiden die zich met zijn Monumentenrun en vele sportverenigingen onderscheidt als echte sportstad. Bovendien is Sint-Truiden ook een stad vol sterke streekproducten.

Geprikkeld om mee te doen? Deelnemen aan het evenement is niet gratis. Je kan meer informatie vinden over de tickets, prijzen en nog veel meer via deze link.
Toch meer interesse in het avontuur van de Bike & Run? Dan kan je klikken op deze link.

Je kan deelnemen van 2 tot 17 juli.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!