Knaldrang bereikt hoogtes op Knalfestival

Zo’n 1700 feestvierders zakten dit weekend af naar Sint-Truiden voor het Knalfestival. Een geslaagd feest van twee dagen barstte los.

Dit weekend kon je naar Sint-Truiden afzakken voor het Knalfestival. Het terrein van Hendrickx in de Groenstraat werd voorzien van een grote tent om feestvierders droog te houden terwijl ze zichzelf lieten gaan op de deuntjes van verschillende DJ’s en lokaal talent.
De tent deed goed zijn werk op dag 2 en hield de feestvierders droog terwijl ze de handjes in de lucht staken voor headliner Regi.
De headliner van dag 1, Ilsen & Verhulst brachten de aanwezige knallers naar nieuwe hoogten. Verschillende fans konden hun enthousiasme niet bedwingen en konden (gecontroleerd) even het podium betreden voor een selfie met het DJ duo.

Ook Benny Sue maakte een kleine verschijning op de eerste dag en deed de tent daveren op de tonen van Penspony.

Emotionele afsluiter door Frank Mellemans

Na de BV DJ’s sloot Frank Mellemans de avond netjes af met de ene na de andere feestplaat. De tagline: “Party like it’s 2019” werd meer dan waar gemaakt.
Opvallende aanwezige was Christophe Koopmans. Het verhaal van de Truienaar werd nationaal bekend toen VRT zijn herstel in beeld bracht na een lange strijd tegen corona. Mellemans eerde deze strijder door hem aan zijn draaitafel te roepen en na een emotionele speech zong de tent voor Christophe mee op het nummer Angels van Robby Williams.

Feesten in alle veiligheid en vrijheid

Het Knalfestival was het eerste Truiense testevent. Je kon het feestterrein alleen betreden indien je volledig gevaccineerd was of een negatieve PCR test kon voorleggen. Daarna was het feesten zonder mondmasker, zonder afstand en met heel veel plezier.

De aanwezige mensen reageerden enorm enthousiast. Het feesten was dan ook een hele ontlading voor velen na een lange tijd in hun kot zitten.
Het is uitkijken naar de andere evenementen die het getalenteerde team van vzw Bloesembeleving.

Herbeleef via deze link dag 1 van het Knalfestival.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!