Koen Vandenryt zet familiezaak verder in Nieuwerkerken

Na een prachtige dienst van maar liefst 30 jaar gaat ‘Moeder’ Georgette Ilsbrouks met welverdiend pensioen en draagt ze de leiding van het volkse Café Kosterhuis in Nieuwerkerken over aan haar neef, Koen Vandenreyt. Deze gedreven opvolger heeft al een indrukwekkende carrière in de horeca achter de rug, met ervaring in de befaamde Pacific en Tenniscenter Wimbledon.

Het vertrouwde gezicht van ‘Moeder’ Georgette achter de toog maakt nu plaats voor de sympathieke Koen Vandenreyt, die al bekendheid geniet van zijn werk in de horecawereld van Haspengouw. Georgette, ooit een poetsvrouw, offerde vele uren slaap op om het café frequent open te houden. Maar nu, met haar 74 jaar op de teller, vindt ze het tijd om het stokje over te dragen.
Neef Koen Vandenreyt (45) staat te popelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Koen is al 30 jaar actief in de Haspengouwse horeca en is daarnaast actief bij organisaties zoals de Boerenbloos. Hij belooft de eigenheid van het Kosterhuis te behouden, al zal hij de zaak wel wat opfrissen.

Komende dagen zal het café gesloten zijn voor een korte opknapbeurt, maar daarna kunnen de deuren weer wagenwijd open voor de gastvrije ontvangst waar het café om bekend staat.
Onze redactie wenst Koen heel veel succes toe met deze nieuwe uitdaging!

Instagram