Kojin Sushi failliet maar nieuwe zaak op komst

Kojin Sushi, HET sushirestaurant in de Truiense Minderbroedersstraat is op 14 januari 2021 failliet verklaard. Dat staat te lezen op faillissementsdossier.be. Het KBO zegt echter wat anders.

Het restaurant was al sinds de eindejaarsperiode dicht door een coronabesmetting bij het personeel. Sindsdien bleef het akelig stil rond de zaak.
Volgens faillisementsdossier.be zou de zaak onder naam moederbedrijf Laliguras failliet zijn. Onder handelsnaam wordt Kojin Sushi vernoemd. Volgens de Kruispuntbank der ondernemingen is de onderneming thans nog actief.
Vandaag was er activiteit in het pand als kon er geen reactie gegeven worden aan onze redactie. Wij hopen dat deze goede zaak zijn activiteiten kan voortzetten.

Nieuwe zaak op de Groenmarkt

Dat de Groenmarkt de komende jaren the place to be gaat zijn vol (jonge) en frisse horecaconcepten is al even geweten. Naast de nieuwe zaken van Steffen Heusdens en Koen Francis gaat er nu ook een nieuwe sushi zaak bijkomen. Zij waren vandaag hard aan het werk in het voormalige pand van Twenty Two Coffee op de Groenmarkt.