Kunstkring opent tentoonstelling HumanNature

Op 27 augustus opende de Truiense Kunstkring een nieuwe tentoonstelling genaamd HumanNature van Dion Tsekouras. De fotografie tentoonstelling werd met een leuke campagne aangekondigd. Via cryptokronkels konden speurneuzen een miniatuur van een van de werken winnen.

De Kunstkring is een Truiense vzw die Truiense creatievelingen verzameld. Zij organiseren doorheen het jaar verschillende activiteiten in hun lokaal ‘De Zoutkist,’ waar ze ook tentoonstellingen organiseren. De nieuwste tentoonstelling draait rond de fotografie van Dion Tsekouras.
Deze kunstenaar is gespecialiseerd in verschillende media waaronder hout. Na aandringen liet hij voor de tentoonstelling HumanNature zijn creativiteit de vrije loop via het medium fotografie. en stapte na aandringen van mening creatieveling over op fotografie.

Een tentoonstelling vol kwetsbaarheid

Tsekouras laat in zijn fotografie de lijn tussen menselijke natuur en natuur op zich zien. Naast een reeks beelden met sterke natuurbeelden vinden we ook een triptiek van pure emotie.

Op de opening van de tentoonstelling werd ook de winnaar bekend gemaakt van de cryptokronkel wedstrijd. Om de tentoonstelling aan te kondigen werden cryptokronkels bedacht. Wie de raadsels oploste kon een miniatuur van een van de foto’s winnen. Deze kon opgehaald worden op een van de locaties die verstopt zaten in de cryptokronkels.
Iedereen die een cryptokronkel had opgelost maakte kans om een van de foto’s te winnen die nu in de tentoonstelling zijn opgenomen.

Deze tentoonstelling is te bezichtigen op 27 en 28 augustus 2022 en op 3 en 4 september 2022 telkens van 14u tot 18u.
Klik op het Facebookbericht hieronder en volg de Truiense Kunstkring om op de hoogte te blijven van al hun activiteiten!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!