Goed nieuws voor het team van L’Angelo Rosso in Sint-Truiden: zij werden vandaag door Gault&Millau uitgeroepen tot Italiaans restaurant van het jaar.
L’Angelo Rosso verhuisde zeven jaar geleden van het centrum van Sint-Truiden naar Brustem. Sinds die verhuizing richt het team zich meer op de gastronomische keuken, maar je kunt bij hen nog steeds terecht voor zowel klassieke als vegetarische gerechten, uitgedacht en bereid door lady chef Roberta Silvestrini. Zij brengt de Italiaanse keuken maar met een twist uit de Franse keuken.
Mooie bekroning voor het hele team
Volgens gastheer Filippo Catania is de prijs een bekroning voor het hele team, al geeft hij in een reactie aan onze redactie een extra pluim aan zijn echtgenote Roberta Silvestrini.
Deze prijs is een mooie erkenning voor ons hele team en voelt in eerste instantie onwerkelijk. Maar ik ben enorm fier op hen allemaal, zeker op Roberta. Zij is degene die achter de schermen continu werkt om onze keuken naar een hoger niveau te tillen.
Filippo Catania
De zaak stijgt ook in score in de Gault&Millau, van 13/20 naar 14/20.