Ladies Circle 52 bestaat 4 jaar!

Ladies Circle 52 Sint-Truiden mag op 23 maart 4 kaarsjes uitblazen.

Sint-Truiden kent verschillende serviceclubs die zich inzetten voor goede doelen in onze stad. Ladies Circle 52 is zo’n serviceclub. Ze zijn een enthousiaste groep ladies tem 45 jaar die maandelijks in Taverne Haspengouw samen komen om zich in te zetten voor goede doelen in en rond Sint-Truiden.
We kennen hen onder andere van hun jaarlijkse Betty Spaghetti for Charity. Het laatste jaar konden ze door deze actie een cheque van €5000 mogen overhandigen aan Bethanië, een multifunctioneel centrum dat zorg biedt aan kinderen met gedrags-en/of emotionele problemen en hun context.

In december brachten de dames een bezoek aan vzw OnderOns. Deze Truiense organisatie houdt zich bezig met de strijd tegen kansarmoede en biedt een steunplek voor dak- en thuislozen. De vereniging organiseert ook voedselbedelingen en bij de feestdagen steunen ze mensen in hun netwerk zodat ook zij leuke feesten kunnen hebben. De Ladies Circle hielp hen daar het afgelopen jaar mee door 115 kerstcadeaus en een cheque van €1500 te doneren.
De Ladies Circle sloot het jaar af met een donatie aan Stal ter Koze. Een zorgboerderij waar anders-validen kunnen paardrijden.

Nieuwe voorzitster

Voorzitster Ellen Plugers kan met veel trots terugkijken op het werkingsjaar. Ze geeft nu de scepter door aan Deborah Motten.
Wil je meer weten over Ladies Circle 52? Neem dan zeker een kijkje op hun facebookpagina.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!