LAGO CLUB Sint-Truiden schenkt fitnessmateriaal aanWiric VZW

LAGO Club Sint-Truiden, het fitnesscentrum dat verbonden is aan LAGO Bloesembad, heeft fitnessmateriaal geschonken aan Wiric VZW. De club kon dit omdat al hun sporters samen 1 miljoen moves hadden verzameld.

Fitnesscentrum LAGO CLUB Sint-Truiden doet jaarlijks mee aan de Technogym Let’s Move for a Better World campagne. Die sportieve campagne is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van een zittende levensstijl en hen aan te sporen om mee te helpen aan een gezondere wereld. De fitnesscentra die op het einde minstens 1 miljoen MOVEs verzameld hebben, mogen een Technogym pakket doneren aan een lokaal gekozen goed doel. LAGO CLUB Sint-Truiden behaalde vlot dat doel en schenkt het fitnessmateriaal aan Wiric VZW.

352 leden en meer dan 1.454.332 MOVEs

Maar liefst 352 leden van LAGO CLUB Sint-Truiden hebben van 12 tot 27 maart het beste van zichzelf gegeven om MOVEs te verzamelen in de LAGO CLUB app. Om MOVEs te verzamelen, logden de leden zich in wanneer ze een fitnesstoestel gebruikten en  registreerden ze hun trainingen en buitentrainingen met de LAGO CLUB app. In tegenstelling tot calorieën, die rekening houden met factoren zoals je leeftijd, geslacht en fitnessniveau, zijn MOVEs uitsluitend gebaseerd op de hoeveelheid lichaamsbeweging die je doet. Alle deelnemers hebben goed hun best gedaan om in totaal 1.454.332 MOVEs te verzamelen. De leden kwamen ook zo veel mogelijk in het geel sporten om de actie te steunen. Van de 102 clubs die meededen in de Benelux, kwam Sint-Truiden knap op de 11e plaats terecht in de ranking.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!