Lampionnen roepen lente in, in de straten van Sint-Truiden

Met de lente in zicht is het weer tijd om de stad op te fleuren. Sinds zondag hangen er honderden lampionnen in onze stad. Zo hopen middenstandsorganisatie Shop & the City en schepen Johan Mas meer kleur te brengen in de Truiense winkelstraten.

© Shop & the City Sint-Truiden Het Shop & the City team .

“Met het ophangen van de vele kleurrijke lampionnen dragen wij ons steentje bij aan het creëren van een positieve sfeer doorheen de stad. Dat is nu nóg meer nodig dan anders!”, vertelt middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden.

Shop & the City team

Lente Opendeur

De handelaars in Sint-Truiden bereiden zich voor op de Lente Opendeur van zondag 28 maart. Die dag kan je van 13u tot 18u shoppen in onze fleurig aangeklede stad.
Via bloemenstickers op de etalages brengen de handelaars de boodschap, “È bloemt iet schoeën”, naar buiten. De roze eyecatchers zorgen voor een fleurige eenheid doorheen de winkelstraten en zijn een mooie aanvulling op de kleurrijke lampionnen in het straatbeeld. En dan zien de shoppers ook in één opslag welke winkels deelnemen aan de Lente Opendeur.

Ook Schepen Johan Mas waagde zich aan de lampionnen.

Meer info

Wil je meer te weten komen over de Lente Opendeur en de deelnemende winkels? Neem dan zeker een kijkje op de website van Shop & the City Sint-Truiden of op hun facebookpagina voor meer informatie.