Leerlingen Hasp-O Centrum vieren XMOS op ludieke manier

De leerlingen van Hasp-O Centrum vieren hun Chrysostomus op coronaproof wijze met verkleeddagen en een digitale slotshow.

De laatstejaars van Hasp-O Centrum in Sint-Truiden hebben er door corona al een memorabel jaar opzitten. Om hun laatste 100 dagen niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, kozen ze voor een XMOS -viering met verkleeddagen.
Winkeliers in de Luikerstraat zullen ze wel hebben opgemerkt, de scout met ballonnen in de rugzak, de referentie naar La Case de Papel,… Het maakte allemaal deel uit van de verkleeddagen voor de XMOS-viering

Back in Time

Op maandag was de dresscode ‘marginaal,’ woensdag kwam iedereen in een horrorthema en vrijdag is het hoofdthema ‘Back in Time’ aan de beurt.
Door corona kan de slotshow niet worden bijgewoond door alle leerlingen van school. Daarom is er een livestream zodat alle leerlingen kunnen meekijken op een veilige afstand.

Wij wensen de laatstejaars van Hasp-O Centrum alvast veel succes toe in hun laatste 100 dagen en ver daarna!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!