Lente Opendeur uitgesteld door mini-lockdown

Shop & the City Sint-Truiden gaat de jaarlijkse Lente Opendeur uitstellen naar aanleiding van de ‘PaasPauze’ die de regering doorvoerde nav Corona.

De middenstandsorganisatie had al verschillende stappen ondernomen om winkelstraten van het stadscentrum mooi in te kleden voor de lenteshoppers. Zo hadden ze een 700-tal lampionnen opgehangen en hadden ze leuke raamstickers verspreid aan de handelaren die op zondag 28 maart hun deuren zouden openen.

© Shop & the City Sint-Truiden Het Shop & the City team.


Vanwege de verstrengde maatregelen die de federale regering heeft beslist, mogen de niet-essentiële winkels enkel op afspraak openen. Shop & The City is dan ook genoodzaakt om de Lente Opendeur uit te stellen naar een latere datum. Maar de organisatie blijft positief.

“Gelukkig hebben we ons online platform www.3800online.be, waar we een verzameling hebben van alle webshops & horecazaken met een takeaway aanbod. Zo zetten we online maximaal in om deze semi-lockdown te overbruggen.”

Het Shop & the City Team

Wil jij onze lokale handelaars steunen? Of gewoon een lekere takeaway van onze Truiense horeca? Surf dan zeker naar 3800online.be voor het overzicht.