Lente Opendeur van de Truiense handel komt eraan!

Op zondag 28 maart organiseert Shop & The City Sint-Truiden samen met de Truiense handelaars hun jaarlijkse Lente Opendeur. Samen met de shoppers verwelkomen ze de lente in Sint-Truiden.

Van 13u tot 18 u zetten verschillende handelaren de deuren open. Dit allemaal in een mooi aangeklede winkelstad.

“Als bloesemstad zetten wij samen met de andere Truiense diensten maximaal in op het fleurig aankleden van onze winkelstad. Zo zullen er honderden kleurrijke lampionnen opgehangen worden in de winkelstraten, alsook aangeklede paloksen die refereren naar onze fruitstad in volle bloei.”

Shop & The City Sint-Truiden

“We hebben dit idee opgevangen in enkele wereldsteden en vonden dit hét ideale alternatief om de beleving in coronatijden maximaal uit te dragen in onze winkelstad. De shoppers moeten de lente zien als ze een bezoek brengen aan onze winkelstraten”, zegt Schepen van Middenstand Johan Mas.

De middenstandsorganisatie Shop & The City zorgde samen met Stad Sint-Truiden al op verschillende momenten voor een leuke aankleding van onze stad. Op Complimentendag kon je op verschillende winkelvitrines een leuk complimentje vinden, in het Platsintruins natuurlijk.

Bloembollen

Elke shopper in de Truiense binnenstad ontvangt op vertoon van zijn/haar Shop & The City kaart gratis bloembollen aangeboden door Aveve Brustem, zodat men de lente ook mee naar huis kan nemen. Deze worden zondag 28 maart in de namiddag op 28 maart 2021 van 13u-18u uitgedeeld op het Sint-Martenplein en Heilig-Hartplein.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!