Levensloop in’t Klein: gezellig evenement voor het goede doel

Levensloop verving dit jaar zijn grootschalig event voor een kleinschaligere organisatie. Na de coronaperiode wouden ze de kans grijpen om voor iedereen die de strijd tegen kanker aangaan, weer een evenement te organiseren.

Het evenement zou eigenlijk op zondag 3 oktober doorgaan maar door het slechte weer werd Levensloop een weekje uitgesteld. Het evenement draait dan ook om wandelen en dat kan je het best doen bij wat zon.
Het Klein Stadspark leefde op met live muziek van onder andere Imuze en CC92. Je kon gezellig iets drinken in het zonnetje of iets lekkers eten van een van de standjes.
Ook was er ruimte voor sereniteit. Zoals elk jaar was er een paviljoen ingericht voor vechters en hun naasten. Hier hingen inspirerende teksten en kon je een kaarsje branden als baken van hoop.


500 wandelaars

Door de verschuiving van het event hadden enkele teams afgehaakt maar toch kende de organisatie tegen de namiddag al een stevige opkomst. Meer dan 200 wandelaars hadden zich toen ingeschreven voor een van de trajecten die Aviat Sint-Truiden had uitgestippeld. Vooral de langere wandelingen waren in trek. Op het einde van de dag waren 500 wandelaars geregistreerd en had het evenement ook enkele honderd bezoekers getrokken.

Wil jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Via de website van Levensloop Sint-Truiden kan je een vrije gift doen. Klik op deze link voor meer informatie.

Instagram