Levensloop Sint-Truiden overhandigt 150 steunpakketten aan Sint-Trudo ziekenhuis voor vechters

Een delegatie van het Truiens Levensloopcomité doneerde vandaag steunpakketten met verzorgingsproducten aan het Sint-Trudo ziekenhuis. Het is een van de acties die ze de komende maanden zullen doen om ook zonder traditioneel Levensloop evenement de door Corona eenzame strijders tegen kanker te steunen.

Levensloop Sint-Truiden zet zich al jaren in om vechters (mensen die strijden tegen kanker) te ondersteunen.
Ook in tijden van Corona gaat deze strijd onverbiddelijk door. Omdat er ook dit jaar geen traditionele levensloop georganiseerd kan worden zal Levensloop elke maand een bepaalde actie doen om de strijd tegen kanker te ondersteunen. Zo hadden ze eerder al een brievenbus op de Grote Markt gezet waar mensen steunboodschappen konden deponeren voor vechters.

Vandaag ging een delegatie van het vechterscomité van Levensloop 150 steunpakketten met oa verzorgingsproducten in, doneren aan het Sint-Trudo ziekenhuis. Deze zullen verdeeld worden in Sint-Truiden en in het Tongerse ziekenhuis AZ Vesalius.
Aangepaste producten zijn geen overbodige luxe tijdens een kankerbehandeling. Heel je lichaam ziet af. Zo getuigt Inès Corryn:

“Elke kankerbehandeling heeft impact op je lichaam en je moraal, maar wanneer bezoekjes van vrienden en familie dan niet mogelijk zijn, wordt dat gevecht nog zwaarder.”

Inès Corryn

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Levensloop? Volg hen dan zeker op facebook.

Instagram