M-Theater brengt ‘De Caraïbische zee.’

Het M-Theater brengt 3,4 en 5 maart het stuk De Caraïbische zee in de Roxy. Het belooft een avond vol humor te worden.

Het stuk speelt zich af in een ziekenhuis. De acteurs spelen hier en daar een dubbele rol wat voor een unieke ervaring zorgt voor de spelers maar ook voor het publiek.
Het stuk wordt bezet door stevige namen uit het Truiense toneelwezen zoals Stefanie Menten!

“In een ziekenhuiszaaltje staan drie bedden. In een ervan ligt de bijna levenloze Paulien en in de twee andere, de volkse Mie en de onderwijzeres Nicole. Mie denkt dat ze in het ziekenhuis ligt omwille van een darmontsteking en Nicole is ervan overtuigd dat ze ernstig ziek is. Onzekerheid, zelfbeklag en humor bepalen op dit moment het leven van Nicole en Mie. Dit stuk is uit het leven gegrepen. De zeer herkenbare situaties geven aanleiding tot ontroering en veel humor. Een stuk dat je moet gezien hebben!

Tickets te bestellen via De Roxy. Klik op de link om online te bestellen.

Over het M-Theater

Al bijna 40 jaar wordt er in Melveren toneel gespeeld. Het grote avontuur begon in 1978 met een eerste voorstelling van “De knecht “, een stuk van Staf Knop. Iedereen had meteen de smaak te pakken en nadien zouden nog talloze succesvolle producties volgen onder de groepsnaam t’ Couliske.
Zij stapten na vele jaren af van banale kluchten en ruilde die in voor kwaliteitsvolle producties met soms een sociaal-moraliserend karakter. De groep werd herdoopt tot het M-Theater.

Sinds 2015 brengt het M-theater terug komische stukken. Al proberen ze telkens te zoeken naar stukken met een lach en een traan. Geen gewone kluchten, maar stukken die een verhaal vertellen of erg herkenbare situaties op de planken brengen. Stefanie Menten, Didier Bessemans en Annicka Deroose proberen met hun jong geweld en veel passie het M-theater verder te zetten. Didier en Stefanie regisseerde de laatste jaren (sinds 2012) ook enkele stukken en dit jaar (2023) is het M-theater na een vervelende COVID periode weer helemaal klaar om te knallen!

Blijf op de hoogte van hun activiteiten via Facebook.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!