Maison S van Steffen Heusdens, nieuwe aanwinst op de Groenmarkt

Steffen Heusdens, bekend van de zaak De Klok op de Grote Markt, ruilt zijn zaak op de Grote Markt in voor een nieuw concept op de Groenmarkt, Maison S!

Met een frisse video van de hand van Kevin Vanhees en met de dames van Five More Minutes blog op de voorgrond, kondigt Maison S zijn aankomst op de Groenmarkt aan. Uitbater Steffen Heusdens is enthousiast om te starten aan het nieuwe concept.

In Maison S kan je genieten van een lekker ontbijt en leuke lunch gerechten. Ook kan je bij ons terecht voor een lekkere koffie en een cocktail.

Steffen Heusdens

Maison S zal je kunnen vinden op de Groenmarkt in het voormalige pand van Studio Aimée, de kinderkledingwinkel die verhuisde naar het Sint-Maartenplein.

Opening 1 mei (als het mag)!

De opening van de zaak staat gepland op 1 mei. Maar zelfs als deze datum vooruit wordt geschoven zullen klanten al kunnen proeven van de lekkere dranken die de zaak aanbiedt.


Wil je op de hoogte blijven van Maison S? Like dan zeker hun facebookpagina via deze link!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!