Metejoor hoofdact op Ladies City Day in Hollywood thema

Op 20 mei komt er eindelijk weer een Ladies City Day aan. Speciaal voor de 15de verjaardag van vzw Trud’Or zal de dag helemaal in het glamoureuze thema van Hollywood staan met als hoofdact Metejoor.

De winkelstraten van Sint-Truiden zullen op 20 mei helemaal omgetoverd worden tot het blitse Hollywood met rode lopers, een heus Hollywood Sign en uiteraard Martini or else no party!
Draag zeker je leukste outfit want de paparazzi zal aanwezig zijn.
De Truiense handelaren en middenstandsorganisatie Shop & the City zullen er alvast voor zorgen dat je wordt behandeld als een echte ster. De winkels zullen op deze dag geopend zijn tot 21 uur. Daarna wordt de Grote Markt in vuur en vlam gezet met de Vlaamse topper Metejoor.

“De middenstandsvereniging Trud’Or vzw met merknaam ‘Shop & The City Sint-Truiden’ bestaat 15 jaar en dat zal gevierd worden. Je kan erop rekenen dat deze unieke en trotse samenhang van Truiense Horeca, Handel & Markt maximaal zal schitteren op vrijdag 20 mei! Een concert van Vlaamse ster Metejoor maakt het feest compleet! Hij is de absolute headliner naast tal van lokale DJ sterren.”

Philip Bronckaerts, voorzitter Trud’Or vzw

Truiens Bonnenboekje

De verwennerij stopt niet op 20 mei. Naar aanleiding van de Ladies City Dat komt Shop & the City met een heus Truiens Bonnenboekje. Hierin hebben 60 Truiense handelaren zich geëngageerd om gedurende 3 weken lang diverse kortingen te geven aan de shoppers.
Zoals bij elke editie kunnen de vroege dames ook rekenen op een goodiebag!

“Voor de eerste 1500 dames die zich inschrijven is er een fantastische goodiebag vol leuke gadgets voorzien maar er is nog meer! Dit jaar brengen we voor het eerst een super voordelig ‘Truiens Bonnenboekje’ uit. 60 handelaars engageren zich om extra mooie kortingen te voorzien gedurende 3 weken. Iets wat iedereen op dit moment kan gebruiken en wat de verkoop in onze stad zal stimuleren. Een win-win voor ons allemaal. Schrijf je dus zeker tijdig in en geniet van deze interessante voorwaarden bij onze Truiense handelaars.“

Hilde Vautmans, schepen van middenstand en handel

Schrijf je in voor de goodiebag met Truiens Bonnenboekje via deze link.
Vanaf 21 mei zal je het Truiense bonnenboekje ook kunnen krijgen op de dienst Toerisme op de Grote Markt. Dit is zolang de voorraad strekt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!