Midweekfeesten met Domino in Vrijstaat A

Ook dit jaar zal er een editie van de Midweekfeesten zijn in onze stad. Dit keer gaat die niet door op de Groenmarkt maar wel bij Vrijstaat A, de pop-up zomerbar die op 21 juni zal openen in het Oud Atheneum in de Zoutstraat.

De ticketverkoop van Midweekfeesten 2023 is gestart! Na het succes van de XL editie van vorig jaar op de Groenmarkt, krijgt het concept Midweekfeesten dit jaar opnieuw een unieke twist. Op woensdag 5 juli zal het welbekende evenement eenmalig neerstrijken in Vrijstaat A.

“De Vrijstaat kan je het best vergelijken met een melange van een creatieve hub en een urban zomerbar. De voormalige speelplaats van het oude Atheneum in de Zoutstraat is de ideale plek om zowel grotere concepten zoals de Midweekfeesten als kleinere activiteiten zoals een comedy night of dartsavond te organiseren.”

Marijn Ghys en Simon Vanrutten, organisatoren Vrijstaat A

Het concept van Vrijstaat A is uniek omdat ze niet alleen een verlaten locatie nieuw leven inblazen maar ook andere organisaties ondersteunen om activiteiten te organiseren. Zij zorgden voor inkleding, een bar, podium, verzekeren etc… Het enige wat andere groepen moeten doen is een concept bedenken en volk meebrengen. Dit unieke concept past perfect bij de ziel van de Midweekfeesten.

“De Midweekfeesten zijn altijd al een beetje out-of-the-box geweest. Ik ben er daarom zeker van dat het een fantastische 222ste editie wordt in de unieke setting van Vrijstaat A!”

Pascal Vossius, bezieler Midweekfeesten


Op de affiche van deze MWF-editie prijken partyband Domino, DJ Db69 van Bardot Leuven
en DJ Erwin. Meer info en tickets op www.midweekfeesten.be
Het evenement gaat door op 5 juli vanaf 18 u op de site van het Oud Atheneum Sint-Truiden (Zoutstraat 46, 3800 Sint-Truiden). Klik op het facebook event hieronder voor meer informatie!

Benieuwd naar de andere activiteiten van Vrijstaat A? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!