Midzomeravond van Sint-Zuiden: Eindelijk weer ambiance

De zomerse sfeer werd gisteren, op de kortste nacht van het jaar, warm ingezet rond de OLV kerk. De Truiense horeca-organisatie had er zijn Midzomeravond evenement. Een geslaagde avond vol muziek, gelach en ambiance.

Sint-Zuiden, een samenwerking tussen verschillende horecazaken in het Truiense stadscentrum, organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Deze gaan voornamelijk in de zomer door.
Gisteren stond de Midzomeravond op het programma en zorgde de organisatie voor live muziek rond de OLV- kerk. Ambiance verzekerd! En dat zorgde bij de aanwezige restaurantgangers voor heel veel vreugde. “Eindelijk weer sfeer, eindelijk weer eens gek doen,” weerklonk het bij de aanwezigen.

Een stad vol muziek

Vanaf deze week kun je ook elke dinsdag en donderdag in Sint-Truiden genieten van livemuziek op je favoriete terras. Op dinsdagen wordt er coronaproof gefeest in de deelgemeenten, op donderdag kan je terecht in het stadscentrum. Meer informatie en informatie over de line-up kan je vinden via de website van stad Sint-Truiden.

Hou zeker ook de kanalen van Sint-Zuiden in de gaten voor meer informatie over hun toekomstige evenementen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!