Museumbingo tijdens Krokusvakantie

Nog op zoek naar een leuke activiteit tijdens de krokusvakantie? Ga dan zeker een kijkje nemen in Museum de Mindere voor een rondje Museumbingo! Met het eenvoudige spel ontdekken bezoekers op een frisse manier nieuwigheden in het museum en leren ze al gevestigde installaties op een andere manier kennen.

De museumbingo is een spel voor heel de familie (kinderen vanaf 6 jaar) in verschillende varianten voor goede en minder goede speurneuzen. Elke deelnemer krijgt een bingokaart waarmee ze het museum kunnen intrekken op zoek naar speciale voorwerpen. Het spel duurt een half uur.
Vraag aan de balie naar de museumbingo en ga met je familie of vrienden op zoek in het museum. De toegang tot DE MINDERE en ook museumbingo is gratis.

Op woensdag 2 maart is er ook de op maat gemaakte kinderworkshop ‘Franciscus en de wolf’. Inschrijven hiervoor is verplicht. Meer info over deze en andere boeiende activiteiten? Surf naar www.demindere.be .

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!