Na 13 jaar is eindelijk een Limburgse school de strafste! Het Kompas is de nieuwe Strafste School van MNM

Veel rumoer deze ochtend aan de schoolpoorten van methodeschool Het Kompas in Sint-Truiden. De scholieren werden er opgewacht door niemand minder da de crew van radiozender MNM. Zij kwamen het nieuws brengen dat Het Kompas de Strafste School van MNM was geworden.

Het Kompas is een methodeschool in Sint-Truiden waar de leerlingen en hun motivatie maar zeker ook creativiteit centraal staat. De actieve leerlingenraad is opgedeeld in kabinetten waar de leerlingen zelf met ideeën kunnen komen in samenwerking met de directie en ouderenraad om de school nog beter te maken. Zo kwam het idee er om de school in te schrijven voor de wedstrijd van MNM.
Bij het bezoek van de jury werd het Limburgse (maar zeker ook Haspengouwse aspect) van de school onderstreept. Zo werden de MNM-dj’s op de PIPO-train naar de school gevoerd en stond er een fruitreus hen op te wachten.

MNM organiseert al 13 jaar de wedstrijd voor De Strafste School maar nog nooit kwam de prijs naar Limburg. Het Kompas mag zich dus niet alleen de trotse winnaar noemen maar ook de eerste Limburgse winnaar!

Strafste schoolfeest!

Vanavond worden de leerlingen van het Kompas getrakteerd op Het Strafste Schoolfeest met: Aaron Blommaert, dj Nina Black en de Gillis & Govaerts liveband!

Hopelijk zal op het feest net als bij het bezoek van de jury door iedereen ’t Smidje meegedanst worden!

Je kan het Strafste Schoolfeest live volgen op MNM van 16.00 uur tot 19.00 uur, in de app van MNM en op VRT MAX.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!