Na eigen koffieblend nu ook eigen wijn voor Juliecieux

Juliecieux, de delicatessenzaak van Julie Yans, stelde gisteren haar eigen wijn voor. Voor dit project werkte ze samen met Daniel Medarts van wijndomein Kitsberg uit Heers.

Julie Yans opende op 2 februari 2020 de deuren van haar zaak in de Luikerstraat. Ze nam de Neuhaus shop-in-shop over van Véronique Miguet en breidde het assortiment uit met streekproducten, Italiaanse delicatessen en menig fles uitstekende wijn.
Het was de liefde voor de wijn die Julie de samenwerking deed aangaan met Daniel Medarts. Je kon al enige tijd de topwijnen van de familievriend ontdekken bij Juliecieux. De samenwerking tussen hen resulteerde in een witte houtgelagerde Grüner Veltliner met de smaak van rijp geel fruit, jonagold appel en een hele lichte pepertoets. Zoet, fris met een beetje pit zoals Julie Yans ook bekend staat bij haar vrienden en familie.

“Mijn tip is: Drink hem niet te koud. Laat hem een beetje op kamertemperatuur komen door de wijn te laten luchten in het glas.”

Julie Yans

Top winkel voor streekproducten en zoveel meer

Juliecieux is sinds februari een winkel geworden die niet meer weg te denken valt in het Truiense handelslandschap. Met reeds een samenwerking met TwentyTwo Coffee onder haar gordel en een steeds groeiende kennis van streekproducten en wijnen is Julie Yans de dame geworden waar je aanklopt voor een chique, lokaal cadeau tegen een betaalbare prijs. Of gewoon om een lekkere wijn te ontdekken.
Het assortiment van Juliecieux breidt ook steeds uit met nieuwe dranken en lekkernijen.

Het is uitkijken naar het volgende leuke project van deze jonge onderneemster met een hart voor Sint-Truiden.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Juliecieux? Klik dan zeker op het facebookbericht hieronder.

Instagram