Nieuw interieur Hooch knipoog naar jaren 20

Hooch, de drankenspeciaalzaak op de Grote Markt, heeft zijn interieur een opfrisbeurt gegeven. De verbouwing is een knipoog naar de vernieuwde escape rooms die in oktober beschikbaar zullen zijn.

Hooch opende 4 jaar geleden in Sint-Truiden als unieke combinatie tussen drankenspeciaalzaak, bar en escape rooms. Wil je een unieke whiskey, likeur, prosecco of gin op de kop tikken? Of toch liever een speciaal bier? Dan moet je bij Hooch zijn. Je kan bij de zaak bovendien terecht voor alle benodigdheden om de perfecte cocktail te maken.

Mister Hooch gaat trouwen

Centraal in de zaak is natuurlijk ook hun escape room verhaal. De laatste versie was in thema van het bekende Rum merk Don Pappa. In de kamers moest je het mysterie oplossen van de dood van Mister Hooch himself.
In het najaar zullen de escape rooms een ander moment uit het leven van de man belichten. Dan zal hij namelijk trouwen! Het nieuwe interieur van de zaak is een subtiele hint naar de jaren 20. De periode waarrond de nieuwe escape rooms zullen worden opgebouwd. De escape rooms zullen in het najaar beschikbaar zijn. Tot dan kan je de eerste sfeer al gaan opsnuiven in de zaak waar de fluwelen zeteltjes en de art deco tafeltjes je welkom heten.

Wil je meer weten over Hooch? Neem dan een kijkje op hun Facebookpagina. Neem zeker ook een kijkje op hun website voor hun ruime assortiment aan speciaaldranken.

Op 11 september organiseert de zaak ook Flavours of Hooch waar je kennis kan maken met verschillende dranken die ze aanbieden in hun zaak.

Instagram