Nieuw werkingsjaar voor Levensloop van start!

Levensloop Sint-Truiden heeft zijn nieuwe werkingsjaar gestart vol goede moed en ideeën. Zaterdag zullen zij geld inzamelen op de Haspengouw Markt. Ga jij hen steunen?

Levensloop Sint-Truiden strijd mee tegen kanker door geld in te zamelen voor onderzoek en voor vechters (personen die momenteel of in het verleden streden tegen de ziekte) te ondersteunen en te verwennen. Het zijn deze laatste die centraal staan in de werking van Levensloop.
Levensloop is dan ook (zeker de laatste jaren) meer dan één evenement per jaar. Tijdens de coronaperiode zorgden ze ervoor dat hun missie niet verloren ging door maandelijks verschillende activiteiten te organiseren om de strijd tegen kanker voort te zetten. Want ook tijdens corona stopte de ziekte niet.
Zo deelden ze oa goodiebags uit aan patiënten van de afdeling oncologie van het Sint-Trudo Ziekenhuis om hen te steunen tijdens de eenzame strijd tegen kanker tijdens corona. Vorig jaar organiseerde het comité een alternatieve versie van hun evenement. Uiteindelijk bracht het wandelevenement 600 mensen op de been. Een hele prestatie aangezien het evenement een weekend werd verplaatst door slecht weer.

Zaterdagmarkt

Levensloop start zijn nieuwe werkingsjaar met een snelverkoop van hun bekende kalenders. De Levensloop kalender bestaat uit foto’s van vechters die model staan. Voor de gelegenheid helemaal verwend en opgemaakt.
2022 is reeds begonnen daarom wordt de kalender zaterdag op de markt verkocht. Je kan ook vrij doneren of een van de andere Levensloop gadgets kopen.
Je kan Levensloop zaterdag vinden op de Haspengouw Markt van 8 u tot 12.30 u.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!