Nieuwe Coworking Space by Walhalla

Het Truiense strategie & communicatie bureau Walhalla opent binnenkort een coworking space waar het ook de eigen kantoren zal vestigen. Het bedrijf zal zijn intrek nemen aan het kruispunt van de N80 en de Luikersteenweg. Het oude benzinestation zal na een stevige renovatie omgetoverd worden tot coworking space.

Wie deze dagen op het kruispunt van de N80 en de Luikersteenweg rijdt, kan daar een glazen kantoor zien staan. Tijdelijk want er komt meer. Het witte hoekpand met een gevel vol metrotegeltjes iook wel bekend als ‘de oude garage en het benzinestation’ staat al minstens 10 jaar leeg. Céline Malyster, oprichter van Walhalla Branding gaat de uitdaging aan om het pand te renoveren.
Vorig jaar richtte Malyster een strategie en communicatiebureau genaamd Walhalla Branding op en amper zes maanden later volgde de eerste medewerker. Een volgende stap in de groeifase diende zich aan: een eigen kantoor.

“Nu Walhalla groeit komt de nood om een kantoor te openen en ik zag hierin een mooie gelegenheid om mijn bedrijfsactiviteiten te verbreden. Begin 2023 opent Walhalla Coworking de deuren op de Luikersteenweg 63. Walhalla Branding zal daar haar kantoren vestigen en daarmee blijven er boven twee privé bureaus en een vergaderzaal beschikbaar samen met een grote, open coworking ruimte voor 10 tot 12 personen. Er komt ook een bar. Niets zo fijn als aan het einde de werkdag even napraten aan de toog.”

Céline Malyster

Op de grote opening is het dus nog even wachten maar samen met de Gentse start-up Annie Where komt er voorlopig een glazen kantoor op de oprit te staan. Annie Where plaatst mobiele kantoren, volledig uitgerust met ventilatie, airco en wifi. De Office Pod staat op een van de drukste kruispunten van de stad, wat een mooie visibiliteit voor het bedrijf Annie Where oplevert. Voor Walhalla biedt het de kans om nu al actief te zijn vanop het nieuwe adres terwijl de renovaties ongestoord verder gaan.

“We geloven in de kracht van connecties en dus vind ik het fijn om samen te werken met andere beginnende ondernemers, zoals met Annie Where. De komende maand wil ik nog meer lokale ondernemers betrekken in ons groeiverhaal. Je kan niet naast onze glazen pod kijken. Wie onderneemt, als KMO-leider, lokale handelaar, starter of solopreneur, iedereen we nodigen iedereen uit om tijdens de komende weken langs te komen voor een uur gratis advies. Leg ons een business idee voor, een organisatieprobleem, een communicatie issue en we brainstormen met plezier even mee. Het is ontzettend leerrijk om kennis te delen en waar kunnen we beter in alle transparantie netwerken dan in onze eigen glazen bokaal?”

Céline Malyster

Instagram