Nederlands bedrijf presenteert innovatieve lichtshow met drones op DronePort in Sint-Truiden

Partners

Op 9 maart verwelkomt DronePort een nieuwe horecamanager, Geert Kreemers. Om zijn komst en de komst van het Nederlandse bedrijf Dutch Drone Shows in de kijker te zetten, organiseert de incubator een exclusief diner met Drone Show. Op deze manier hoopt dat organisatoren van evenementen en meer hun weg naar hen zullen vinden voor unieke lichtshows.

Op 9 maart verwelkomt DronePort een nieuwe horecamanager, en om deze gelegenheid te vieren, organiseert het bedrijf op 9 maart een exclusief diner. Op het diner zijn ook prominenten uit de evenementensector uitgenodigd. Op deze manier hoopt DronePort de komst van het Nederlandse bedrijf Dutch Drone Shows in de kijker te zetten. Het bedrijf verzorgt lichtshows met drones. In het buitenland zijn deze shows al volledig ingeburgerd. Bijvoorbeeld rond de jaarwisseling zagen we in verschillende landen dat dit soort shows steeds meer de plaats van vuurwerk inneemt.

“We presenteren dit aan een selecte groep, inclusief event-organisatoren, om de capaciteiten te demonstreren. Dergelijke spektakels zijn al eerder vertoond in andere steden, maar nu brengen we deze innovatie naar Limburg.”

Vincent van Schijndel van Dutch Drone Shows

“Gasten zullen getuige zijn van onze eerste magische drone ‘light show’ op DronePort. Stel je een zwerm van 125 lichtgevende, geprogrammeerde drones voor, zwevend door de lucht in een fascinerende 3D-choreografie.”

Seppe Oyen, communicatiemanager DronePort

Milieu- en diervriendelijk

Een groot voordeel van deze drone shows is dat ze milieu- en diervriendelijk zijn, mede dankzij het ontbreken van lawaai en vervuiling. Wie een drone show wil heeft de optie om begeleidende muziek te hebben om het spektakel te versterken.
Een drone show is dan wel weer gevoelig aan hevige wind en zware regen.

Bekijk hieronder de trailer van Dutch Drone Shows.Bekijk hieronder de video van Guinness World Records! (Bron)

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief