Nieuwe kinderkledingwinkel Kastaar op komst in de Luikerstraat

In het voorjaar openen Katrien Bels en Laura Pictoel een kinderkledingwinkel in de Luikerstraat. Ze zullen het voormalige pand van Lingerie Curtes invullen.

In het winkelpand, Luikerstraat 56, waar tot 2021 Lingerie Curtres gevestigd was, kan je binnenkort terecht voor baby en kids fashion voor kinderen tot 10 jaar. Katrien Bels, die we kennen van Tennisclub Wimbledon opent de winkel samen met vriendin Laura Pictoel.
Ze zijn zelf mama van 4 kastaars, Jules(12j) Camile(6j), Pierre(4j) en Lie(2j) en weten dus uit eigen ervaring waar jonge moeders naar op zoek zijn en wat onze winkelstad nog mist op dit vlak.

“We kijken er enorm hard naar uit om met onze eigen ervaringen als mama, de klanten te helpen met het uitkiezen van de mooiste baby en kids spullen en het samenstellen van geboorte- en verjaardagslijsten.”     

Laura Pictoel

Concept store met duurzame merken

Katrien en Laura zijn momenteel hard aan het werk om hun pand in de Luikerstraat perfect in te richten. Ze willen met hun Concept Store namelijk dat hun winkel een toffe plek wordt voor ouders en hun kinderen. Dat doen ze via een hedendaags aanbod van duurzame producten.

“We spelen al zo lang met het idee om een babywinkel te openen. Ik ben heel blij dat we het perfecte pand hebben gevonden en nu toch de stap hebben gezet. Er wordt hard gewerkt aan onze winkelinrichting en het samenstellen van het uniek aanbod van duurzame merken dat we willen aanbieden in deze hedendaagse concept store. Concept store want we willen van onze winkel ook echt een toffe plek maken voor ouders en hun vrolijke kastaars.” 

Katrien Bels

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!