Nieuwe zomerbar Maison Folie opent op 29 juni aan ’t Speelhof

Partners

Sint-Truiden krijgt er deze zomer een nieuwe hotspot bij. Op 29 juni om 12u opent Maison Folie haar deuren in het pittoreske Speelhof. De zomerbar vult de nood aan een horecagelegenheid op aan ’t Speelhof.

Maison Folie, gelegen naast de bekendste speeltuin van Sint-Truiden, biedt een gezellige en ontspannen sfeer in een prachtige groene omgeving. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitstapje met het gezin, een romantische avond of een relaxte tijd met vrienden, Maison Folie heeft voor ieder wat wils. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van de rust en schoonheid van het Speelhof.

Openingsevenement: Muziek, Tapas en Meer

De opening van Maison Folie belooft een spectaculair evenement te worden met live muziek en heerlijke tapas. Dit is slechts een voorproefje van wat er deze zomer allemaal op het programma staat. Gasten kunnen zich verheugen op een reeks boeiende evenementen zoals filmavonden, de grote Haspengouwse picknick en levendige afterwork parties. Elk event biedt een unieke ervaring en maakt Maison Folie dΓ© plek om deze zomer te zijn.
Het openingsevent zal plaatsvinden op 28 juni vanaf 17 u. De opening van de zomerbar is voorzien voor 29 juni om 12u.

Unieke Kenmerken van Maison Folie

De zomerbar is gesitueerd in een rustiek decor aan het Speelhof, een locatie die bekend staat om haar prachtige speeltuin en charmante kinderboerderij. Dit idyllische uitzicht biedt een serene omgeving die jong en oud zal bekoren. Maison Folie is een plek waar natuurlijke schoonheid en ontspanning samenkomen, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor een ontspannen dagje uit.
De zomerbar richt zich in hun dagelijkse werking op jonge gezinnen, kinderen en ouderen. het publiek dat doorgaans ’t Speelhof bezoekt om te wandelen of om samen met het gezin de speeltuin te bezoeken. Maar ze zullen ook afterworks etc organiseren zodat iedereen wel even kan komen genieten van de rust en het groen. Maison Folie belooft ook toegankelijk te zijn voor mensen met een beperking en rekenen op het gemak van de gratis parking die zich op een steenworp van hen bevindt op de Truiense Veemarkt.

Lees ook

Truienaar is kandidaat voorzitter Open VLD

Truienaar Maxime Natus is kandidaat voorzitter bij Open VLD. De jonge Truienaar is momenteel actief als lid van de studiedienst van de partij.

Onderzoek naar voormalig Truiens schepen Jelle Engelbosch afgerond en geseponeerd

Na een uitgebreid onderzoek van meer dan anderhalf jaar heeft het parket besloten om geen vervolging in te stellen tegen Jelle Engelbosch met betrekking...

Cinema Cameo komt terug

Na de sluiting van Cinema Cameo komt Trudo Carlier met leuk nieuws: de cinema zal opnieuw zijn deuren openen, en dat in samenwerking met...

Instagram

Goed nieuws voor de Truiense filmliefhebbers!πŸŽ₯

Cinema Cameo gaat weer open en dat in samenwerking met de Lumière Group. Deze baten
Breaking! Cinema Cameo zal opnieuw openen! πŸŽ₯

Cinema Cameo zal rond kerst of begin 2025 opnieuw openen. Dat maakten ze vandaag
Truiense handelaar denkt aan verdere stappen tegen stadsbestuur na weigering evenement in Minderbroederskerk.β›ͺ️

Peter Landerloos, eigenaar van Hooch Sint-Truiden, denkt aan
Marleen Thys, gemeenteraadslid voor Vooruit, stopt met de lokale politiek. πŸ“°

Marleen Thys, Truiens gemeenteraadslid, stopt met de gemeentelijke politiek. Dat
Vandaag 4 juli gaan de Parkies van start met L’Adele. 🎀

Ga jij kijken naar een van de voorstellingen in β€˜t
Nieuw speelpleintje geopend aan de Burcht van Brustem! πŸ¦„

Aan de Burcht van Brustem werd vandaag een nieuw speelpleintje geopend! Het
Maison Folie, de nieuwe zomerbar aan het Truiense Speelhof, is open! πŸ˜Žβ˜€οΈ

De zomerbar biedt een mooie rustplek in het midden
π—§π—Ώπ˜‚π—Άπ—²π—»π˜€π—² π˜ƒπ—²π—Ώπ—Έπ—Άπ—²π˜‡π—Άπ—»π—΄π˜€π—Έπ—Όπ—Όπ—Ώπ˜π˜€ π—»π—²π—²π—Ίπ˜ π˜π—Όπ—².🌑

Ludwig Vandenhove, voormalig burgemeester en parlementslid, maakte bekend dat hij lijsttrekker is voor de lokale verkiezingen van
Truienaar opgepakt op de Grote Markt na conflict over onbetaalde rekening. ⛓️‍πŸ’₯

Een 29-jarige man werd op woensdag 26 juni opgepakt

Advertentie

Nieuwsbrief