Ondanks slechte weer sterke editie Ladies City Day

Ondanks de twee wolkbreuken kon de 15de editie van ladies City Day op ruim 5000 toeschouwers rekenen. Dat zegt HBVL vandaag. Metejoor zorgden dan ook voor een fantastisch optreden.

Het weer zat de organisatie van de Ladies City Day niet mee. Twee zware onweersbuien op de radar deden hen dan ook beslissen om het evenementendorp 2 uur later pas te openen. Dat weerhield de enthousiaste dames er niet van om reeds een uur voor de opening om 18 uur in de rij te gaan staan om een goodiebag in ontvangst te nemen. Rond 15 uur bereikte de rij al bijna het Sint-Martenplein, even later stond ze ter hoogte van de kerk.

Uiteindelijk stond de Grote Markt goed vol voor het optreden van Metejoor. Voor de feestelijkheden echt gingen knallen werden organisatoren Eline Dessers en Bram Deltour van Shop & the City uitvoerig bedankt door leden van het schepencollege en voorzitter Trud’Or Philippe Bronckaerts.
Het optreden trok ook enkele bekende mensen naar onze stad! Zo waren niemand minder dan Nina Derwael (Truiense trots) en Steffi Merci (bekende Youtubester) aanwezig in de VIP lounge naast het podium. Ook Kheara Hendrickx was aanwezig. Zij lanceerde de up and coming podcast Kaffeklets waar ze niemand minder dan Nina Derwael al voor interviewde. Je kan de aflevering hier vinden.
Miss Exclusive Daphné Nivelles was ook aanwezig.
De show werd aan elkaar gepraat door lokaal talent Nele Verheyden (Five More Minutes blog), die even zelf haar zangkunsten toonden om het publiek op te warmen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!