Ook Horeca Sint-Truiden ijvert voor een heropening op 1 mei

Laat het duidelijk wezen, de horeca heeft er net zoals iedereen die thuis moet zitten , genoeg van. Horeca Sint-Truiden ijvert net als zijn nationale koepelorganisatie voor een heropening van de horeca op 1 mei.

“Ons geld is op en ons geduld ook!”

Koen Francis, voorzitter Horeca Sint-Truiden

Met bovenstaande boodschap maakt Koen Francis, voorzitter Horeca Sint-Truiden, duidelijk hoe hoog het bij de Truiense restaurant- en cafébazen zit. Na 26 weken dicht hopen zijn op positief nieuws uit het Overlegcomité.
Koen Francis herhaalt in zijn Facebookpost de geest van wat topman Horeca Vlaanderen Matthias de Caluwe communiceerde na de eerste berichten van experten die de grote heropening van 1 mei wouden opschuiven: “
Laat ons de grimmigheid uit de samenleving weghalen en laat ons op een verantwoorde en gecontroleerde manier onze zaken terug openen.”

Horeca Sint-Truiden benadrukt dat zij pas een officiële communicatie zullen uitsturen na de beslissingen van het Overlegcomité morgen.
Onze redactie houdt ondertussen zijn vingers gekruist voor de lokale middenstanders van horeca en handel dat zij snel perspectieven krijgen.