Opening Lago Bloesembad uitgesteld

De officiële opening van Lago Bloesembad die voorzien was op 2 april is uitgesteld tot eind april. Dat melden zowel Burgemeester Veerle Heeren als het Team van Lago Bloesembad.

De opening was voorzien op vrijdag 2 april. Er werd de Truienaar wel steeds op het hart gedrukt dat deze datum indicatief was en gekoppeld aan de geldende coronamaatregelen.

Lago Bloesembad is niet alleen een stedelijk (recreatief) zwembad. Ze beschikken ook over verschillende sportfaciliteiten zoals een eigen fitness, sporthallen etc. Het is volgens het team van het zwembad onmogelijk om deze op een corona-proof manier open te stellen. Daarom hebben zij samen met de veiligheidscel van Sint-Truiden besloten om de ‘paaspauze’ (lees mini-lockdown) van 4 weken te respecteren.

Meer informatie:

Ben jij ook zo benieuwd naar het Bloesembad? Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg hen dan zeker op facebook. Hou zeker ook de kanalen van Stad Sint-Truiden in de gaten voor meer informatie over de huidige coronamaatregelen.