Natascha Clerinx – Founder en Hoofdredacteur

Meet the Founder

Hoi, ik ben Natascha! Hoofdredacteur, stichter en social media persoon van Sintruin Begot! En ik moet iets bekennen: ik ben enorm verliefd op onze mooie Trudostad.
Sintruin Begot! is de ultieme uiting van die liefde!

Een Truinoske begot!

Wat meer weten over mij? Euh, waar te beginnen… Ich weit wa vutsels sin. En bewijs daarmee ook ineens mijn Truiense street cred. Ik ben dan ook een geboren en getogen Truienaar en gebruik dit dan ook soms als excuus voor.. wel alles! (I know from nothing, I’m from Trudolonia.)

Na mijn studies in Brussel ben ik aan de slag gegaan in het Vlaams Parlement om daarna op een paar communicatiediensten terecht te komen waar ik me specialiseerde in copywriting en sociale media. Dat is een nette manier om te zeggen dat ik ten alle tijden een smarthphone in de hand heb. En als die niet in mijn hand zit, ligt die kort bij mijn hart. (Bh’s zijn de beste handtassen.)
Maar dat betekent ook dat ik van complexe dossiers (lees begrotingen etc) een verstaanbare tekst kan maken voor diverse platformen.

Beelden en woorden

Voor Sintruin Begot verzorg ik de copywriting, vormgeving en sociale media. Je kan me dus geregeld terugvinden in Sint-Truiden op zoek naar een verhaal of in een of andere gewrongen positie om dat ene juiste beeld te schieten.
Daarnaast spendeer ik veel tijd achter de computer om bronnen te checken, reacties te vragen en me in te lezen in verschillende onderwerpen.

Contact

Wil je meer weten over mij? Check dan zeker mijn socials!

Artstation kan je raadplegen voor een klein overzicht van mijn grafisch werk.

E-mail: nataschaclerinx@gmail.com

Interesse om met mij samen te werken?

Ik sta open voor diverse opdrachten van copywriting, illustraties tot het maken van (geboorte)kaartjes. Zie je door het overaanbod van GIF’s de stories niet meer? Geen nood! Je kan me ook inhuren om de socials van je zaak over te nemen voor evenementen of andere take-overs.
Wil je dat ik de socials van je bedrijf of organisatie nakijk? Stuur me dan zeker ook een seintje voor een goei djat kaffi op de Mรจrek.

Wil je dat ik persoonlijk je product of zaak promoot? Ook daar sta ik voor open. Ik bereik maandelijks bijna een half miljoen mensen op TikTok en ook op Instagram kan ik rekenen op heel wat engagement.

Tot binnenkort!