Pand Standaard boekhandel te huur

Verschillende handelspanden in de Luikerstraat staan te huur. Waaronder ook het pand van de Standaard Boekhandel.

Vandaag raakte bekend dat het pand van de Standaard Boekhandel te huur staat. Je kan het bericht hier bekijken op Immovlan.
Gelukkig stopt de populaire boekenhandel niet. Zij waren al even op zoek naar een groter pand en verhuizen naar de oude locatie van de Wibra in de Luikerstraat. Vandaag starten de verbouwingen, dat bevestigde de uitbater aan onze redactie.
Standaard Boekhandel Sint-Truiden verwacht dat ze 26 april de deuren kunnen openen in het nieuwe pand.

Bistro 11

Na het tragische overlijden van David Bollingh staat het pand van Bistro 11 te koop. Pascal Vossius zou met zijn immokantoor betrokken zijn. Dit is echter niet bevestigd.

Voormalig schepen Vossius heeft zich met veel enthousiasme op de vastgoedmarkt gesmeten met zijn concept Voluit Vastgoed. Na zijn sterke projecten op de Groenmarkt, die deze plek nieuw leven hebben ingeblazen, zijn we benieuwd naar toekomstige vastgoedprojecten.

Sint-Truiden niet meer leegstand dan rest van Vlaanderen

Met alle handelspanden die te huur of te koop staan in de binnenstad, zou je bijna het gevoel hebben dat Sint-Truiden een boost in leegstand kent. Volgens Schepen Jelle Engelbosch is er geen reden tot paniek.

“Er is zeker leegstand in onze gemeente maar Sint-Truiden zit nog onder het Vlaams gemiddelde. Leegstand is een probleem dat momenteel over heel Vlaanderen een probleem vormt.”

Schepen Jelle Engelbosch

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!