Reno Stijnen zamelt geld in voor Levensloop met ‘Our Fight Against C’

Truiens grafisch talent Reno Stijnen stelde enkele jaren geleden een boek samen genaamd ‘Our Fight Against C.’ Nu brengt hij het boek opnieuw uit om geld in te zamelen voor Levensloop Sint-Truiden.

‘Our Fight Against C’, is een boek met getuigenissen en portretten van kankerpatiënten. De opbrengst van het boek gaat integraal naar het goede doel, het gevecht tegen kanker.

“Mensen die de diagnose nog nooit hebben gehad, kunnen zich niet voorstellen wat dit betekent. Dit heb ik zelf ook ondervonden toen ik de getuigenissen afnam. Wat deze mensen allemaal hebben meegemaakt is amper te vatten. Daarom zet ik me in voor het goede doel zodat ook de mensen met de diagnose kanker recht blijven hebben op een mooi leven.”

Reno Stijnen

Levensloop Sint-Truiden

Reno zet zich ook nu in voor Levensloop Sint-Truiden. Enkele vechters (mensen die vroeger of nu vechten tegen kanker) actief bij Levensloop, deden hun verhaal in het boek van Reno. De opbrengst van zijn boek gaat integraal naar dit goede doel.

“De wereld van mensen met kanker stort volledig in. Dit is ook te lezen in het fotoboek. Maar vaak komen de mensen hier ook positief en sterker uit. Dus daarom steun ik Levensloop zodat er hopelijk binnenkort geen wereld meer in stort ten gevolge van de diagnose en enkel maar positiever en sterker wordt.”

Reni Stijnen

Op 1 oktober organiseert Levensloop Sint-Truiden zijn wandel- en loopevenement. Op het evenement zal je niet alleen het boek van Reno kunnen inkijken en bestellen maar ook verschillende teams steunen. Zij zullen aanwezig zijn om Levensloop te steunen door te wandelen en door dingen te verkopen.
’s Avonds kun je vanaf 20 uur ook een ingetogen concert ervaren ten voordelen van Levensloop Sint-Truiden.
Jullie komen toch ook?

Surf naar www.levenloop-sint-truiden.be

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!