Twenty Two Coffee neemt Roasties over

Het was even stil rond het populaire burgerrestaurant Roasties in de Truiense binnenstad. Voormalig eigenaar Raf Vanmechelen brak vandaag zijn stilte. De zaak werd overgenomen door Twenty Two Coffee.

Roasties en Twenty Two Coffee werkten al eerder samen. De bekende koffiezaak van de gebroeders Mignolet had meer zitplaatsen dan Roasties en ook een groter terras. Verschillende keren kon je in de zomer de gerechten van Roasties op het terras van de Twenty Two eten.
Op die manier breidde de koffiezaak zijn aanbod uit en kon de Roasties op coronaveilige manier klanten ter plaatsen bedienen.

Twenty Two Coffee vierde in november zijn 5-jarig bestaan. In die 5 jaar is de zaak uitgegroeid van een kleine koffiebar aan de Truiense Gazosite naar een van de gevestigde waarden op het Heilig Hartplein.
Ook tijdens de lockdown wisten ze zichzelf steeds opnieuw uit te vinden door het leveren van ontbijtboxen en het uitbreiden van het assortiment met pastagerechten.

Overname

Roasties werd nu volledig overgenomen door Twenty Two Coffee. Achter de schermen wordt er nog even gewerkt aan de details. Raf Vanmechelen meldde vandaag via zijn sociale media dat hijzelf in de keuken zal staan voor Twenty Two Coffee.
Zijn ontbijtconcept blijft hij verder zetten.

Onze redactie wenst het team van Twenty Two Coffee veel succes toe met deze nieuwe wending!

Zin in een lekkere burger? Of ga je toch liever voor een gezonde ontbijtklassieker zoals een smoothie bowl of wil je gewoon eens de favoriete koffie van Simon Mignolet proeven? Ga dan zeker een kijkje nemen bij Twenty Two Coffee.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!