Rouwregister voor Jef Cleeren

Vanaf maandag 27 december 12 uur er een rouwregister op het stadhuis van Sint-Truiden (Grote Markt) liggen voor oud-burgemeester Jef Cleeren. Ondertussen stromen de steunbetuigingen binnen van lokale politici.

Carl Nijssens gemeenteraadslid voor CD&V en gewezen schepen van sport (iets waar Jef Cleeren ook veel mee bezig was) reageert voor Haspengouw Nieuws over het overlijden van Cleeren.
Hij bezocht gisteren Cleeren nog in WZC Villa Rosa waar de gewezen burgemeester al enige tijd verbleef. De band tussen de beiden was dan ook sterk. Nijssens noemt de man zijn politieke peter.

Politiek gaat over mensen

Cleeren was dan ook 18 jaar burgemeester. Met een politieke carrière van 50 jaar konden heel wat mensen wat van hem leren. De belangrijkste les volgens Nijssens? Dat politiek over mensen gaat en iedereen een tweede kans verdient. Op die manier leerde Carl Nijssens van de ere-burgemeester dat partijkleuren er niet toe doen en je aan politiek moet doen voor mensen en het goed van heel Sint-Truiden. Alsook dat iedereen steeds een tweede kans verdient.

Lees hier de volledige reactie op Haspengouw Nieuws.

Rouwregister

Ook huidig burgemeester Veerle Heeren reageert op het overlijden van Cleeren. In HBVL noemt ze Cleeren een bijzonder man. Bij elk bezoekje dat ze aan hem bracht vroeg hij hoe het met zijn geliefde Sint-Truiden ging.
Omdat Jef een vriend van iedereen was zal vanaf maandag 27 december 12 uur een rouwregister liggen in het Truiense stadhuis op de Grote Markt. Tijdens de openingsuren kunnen mensen daar een boodschap achter laten.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!