Royal Flush bij Maison S

Maison S, de zaak van Steffen Heusdens op de Groenmarkt, zorgde maandag voor ambiance op de Groenmarkt. Zij nodigde Lola McQueen uit voor een optreden.

Lola McQueen, bekend voor haar deelname aan Belgium’s Got Talent is een Drag Queen uit Oost-Vlaanderen die overvloeit van talent. Ze trad maandag op bij Maison S en zorgde voor een uitbundige sfeer.

“Maandag is traditioneel een sluitingsdag voor veel zaken (zowel horeca als handel) in Sint-Truiden. Ik wist dat door de avondmarkt en braderie veel mensen in de buurt van de Grote Markt zouden blijven. Daarom wou ik iets speciaals doen om het voor mijn klanten extra gezellig te maken.”

Steffen Heusdens

En dat het extra gezellig was is een understatement. Het aanwezige publiek reageerde dolenthousiast op de aanwezigheid van de kleurrijke McQueen die naast een paar echte ‘Drag’ klassiekers ook een paar typische Vlaamse ambiancenummers durfde brengen.
Steffen Heusdens zorgde met zijn keuze van performer voor een frisse naast de (zeer kwalitatieve) live muziek die we doorgaans in Sint-Truiden gewend zijn.

Braderie en avondmarkt groot succes

Dat de Zomerbraderie met Ballen een groot succes was is een understatement. Ondanks de voorspelde regen, bleef het tijdens het braderieweekend grotendeels droog. De verschillende randanimaties zoals circusartiesten en de kleine kermis op het St-Martenplein, zorgde voor een extra dimensie aan de shopervaring.
Ook de avondmarkt kon rekenen op veel enthousiasme.
Een fijne Truiense zomertraditie die eindelijk weer mag, is met veel positiviteit weer ingezet.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!