Rozentuin met honderden rozen opgesteld in Zepperen

Fernande Gerrits en François Vandersmissen uit Zepperen, hebben samen een grote passie. En die passie heet “rozen”. Die passie willen ze nu met iedereen delen.

De tuin van Fernande en François telt duizenden rozenstruiken en zo’n 300 verschillende soorten. De bloemsoort is een echte passie waarvoor het duo Europa afreist om net die ene variant te vinden die ze nog niet hebben.
Vanaf nu komen de rozen tot volle bloei en zijn ze op hun mooist. Fernande en François laten hun rijkdom maar al te graag zien aan iedereen die het wil. Ze geven professionele uitleg en een rondleiding aan iedereen die het wil.

Wil je deze unieke rozentuin een bezoekje brengen? Dan moet je bij Gippershoven 15 in Zepperen zijn. Een belletje (0478 75 12 58) op voorhand is wel aan te raden. In het weekend van 24 op 25 juni stellen ze hun tuin vrij open!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!