Scan vanaf nu je Shop & the City kaart vanuit de Truiense Stadsapp

Jouw portemonnee ook te klein voor alle spaar- en klantenkaarten? Vanaf nu kan je je Shop & the City kaart scannen in de stadsapp.

Via de stadsapp van Sint-Truiden kunnen de bezoekers van de Truiense Horeca, Handel & Markt nu ook digitaal scannen met hun Shop & The City kaart!

“Super handig! Op deze manier heb je je Shop & The City kaart altijd bij de hand & verloopt het scanproces volledig digitaal!”

Shop & the City Team

Praktisch: In de Sint-Truiden stadsapp ga je naar “Shop & The City” en voeg je er je Shop & The City kaart toe. Via de QR code kan je vanaf nu ook op deze manier scannen bij je favo Truiense handelaars & horecaondernemers!

Schitterende Scanactie

Vergeet niet bij elke aankoop in de deelnemende horeca- en handelszaken je Shop & the City kaart te scannen. Op deze manier maak je kans op een van de prijzen uit het assortiment van de Schitterende Scanactie. Meer informatie kan je vinden op de Shop & the City Website.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!