Scannen en (prijzen) scoren, doe je op Stayen!

Vanaf nu zondag 19 september kan je voortaan ook tijdens thuismatchen van STVV scannen met je Shop & The City kaart. Net op tijd voor de derby STVV-Racing Genk. Aan elk top-up point in het stadion een Shop & The City tablet staan waar je onmiddellijk mee kan dingen naar prijzen.

Het Shop & the City systeem was al aanwezig in de fanshop van STVV. Zij breiden hun scansysteem nu uit naar het volledige stadion. Shop & the City wil de banden met het Truiense voetbal aanhalen om zo samen nog sterkere acties te kunnen ondernemen voor de Truiense Horeca, handel en Markt.

“Op deze manierkunnen we gezamenlijke acties opzetten waarmee we trouwe bezoekers, van zowel de handelaars als STVV, belonen met prijzen die dan gespendeerd worden op het ganse Truiense grondgebied. Een win-win voor beide partijen en vooral voor Stad Sint-Truiden.”

Shop & the City

Allen winnaars

STVV zet de beleving van de supporter centraal en voerde al een cashless kaart in. Met deze kaart kunnen supporter sin het stadion makkelijk betalen en een cashback verdienen. Stan Niesen, commercieel directeur van STVV is tevreden over de samenwerking.

“STVV is uitermate tevreden dat we door deze samenwerking ook de lokale handel in the picture brengen en in de toekomst steunen met gezamenlijke acties. De lokale handelaars en horeca zijn allen in hart en nieren fans van STVV. Ons motto is : Let’s score together.”

Stan Niesen, commercieel directeur STVV

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!