Selfiespiegel maakt plaats voor Augustuskermis

Partners

De metershoge spiegel op de Groenmarkt waar menig Truienaar en toerist al een selfie heeft gemaakt, zal morgen worden weggenomen.

Neen, het is niet omdat iemand hem heeft gebroken en daarmee 7 jaar ongeluk over de Groenmarkt heeft uitgeroepen. De spiegel maakt plaats voor de opbouw van de Augustuskermis. Deze kan eindelijk weer zijn plaats opeisen in ons Truiens stadscentrum.

Blij jou weer te zien

De spiegel kaderde in een actie van Shop & the City Sint-Truiden. De middenstandsorganisatie plaatste de spiegel op de Groenmarkt met de boodschap ‘Blij jou weer te zien,’ om de trouwe klanten van de Truiense horeca weer welkom te heten na de lange periode van sluiting.
De boodschap werd herhaald op bierviltjes en verschillende spiegels in horecazaken. Een mooie winactie maakte het plaatje af. Door het grote succes van de spiegel bleef hij staan.

Hou zeker de kanalen van Shop & the City in de gaten voor nieuws over hun activiteiten. Schrijf zeker al de data van de Augustuskermis in je agenda.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief