Shop & the City deelt cadeaus uit aan jarigen en viert een eigen speciale verjaardag!

Sinds de start van de Schitterende Scanactie, beloonde Shop & The City Sint-Truiden al meer dan 175 lokale shoppers! Scannen met je Shop & The City kaart geeft je bij elke deelnemende handelaar recht op een digitaal kraslotje, wat je de kans geeft op het winnen van Shop & The City cadeaucheques t.w.v. €50-€250. De middenstandsvereniging wil jouw winkansen nu extra verhogen, vooral als je jarig bent.

Shop & the City wil hun trouwe scanners belonen voor hun verjaardag. Aan het begin van hun verjaardagsmaand krijgen de scanners 5 extra kraslotjes de eerst volgende keer als ze bij een deelnemende handelaar hun Shop & the ity kaart scannen.

“Hopelijk is dat voldoende om met één van de vele Shop & The City cadeaucheques naar huis te keren!”

Shop & the City Team
Het nieuwe team van Shop & The City Eline Dessers en Bram Deltour, hadden onlangs een eigen verjaardag te vieren. Dit duo is sinds 15 september officieel één jaar aan de slag bij de middenstandsorganisatie.

Registratie

Om mee te doen aan deze verjaardagsactie, zorg je er dus best voor dat je Shop & The City kaart perfect geregistreerd is. Dit doe je door te navigeren naar www.shopandthecity.be en je aan te melden onder “Shop & The City kaart – Mijn Account”. Krijg je een foutmelding of loopt er iets mis? Aarzel niet contact op te nemen via info@shopandthecity.be of 011/98 81 88. Veel scan- en shopplezier!

Eigen verjaardag

Het Shop & the City team, Eline Dessers en Bram Deltour vierden onlangs hun eigen speciale verjaardag. Sinds 15 september 2021 is het duo officieel één jaar aan de slag bij de Truiense middenstandsorganisatie.
Zij gingen aan de slag tijdens een moeilijke handelsperiode door corona. Toch wisten zij er het beste van te maken en kwamen ze al met verschillende geslaagde activiteiten die de shopper een warm welkom gaven in de Truiense binnenstad.

Onder andere de metershoge spiegel op de Groenmarkt bleek ver na zijn initiële actie een groot succes te zijn voor de middenstandsorganisatie.

Hou zeker hun facebookpagina in de gaten voor de laatste leuke acties!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!