Shop & the City Sint-Truiden viert heropening van de horeca met ‘Blij jou weer te zien,” actie

Partners

Je zal er de komende dagen niet naast kunnen kijken, de metershoge spiegel op de Groenmarkt. Hij maakt deel uit van een actie van de Truiense middenstandsorganisatie Shop & the City. Hiermee willen ze tonen dat zowel klanten als horeca blij zijn om elkaar weer te zien.

De afgelopen dagen was de middenstandsorganisatie druk in de weer om bierviltjes en stickers rond te brengen bij deelnemende horecazaken. Gisteren hadden ze ook een aangepast feest om de heropening van de horeca te vieren. Via een livestream met dj Mr. Grammy konden alle Truienaren al even los shaken voor een fijn terrasweekend.

Blij jou weer te zien

Met de zin : “Blij jou weer te zien,” verwelkomt de Truiense horeca samen met Shop & the City en Schepen van Lokale Handel en Middenstand Johan Mas, mensen op de terrassen.

Koen Francis, voorzitter Horeca Sint-Truiden en eigenaar van Dualita, is blij met de actie. Hij heet in naam van alle Truiense horeca bezoekers weer welkom.

Performers in spiegelende outfits deelden 1500 spiegeltjes uit aan de bezoekers van de Truiense binnenstad. Op deze manier werd de beleving van de spiegel doorgetrokken doorheen de Truiense winkelstraten. Hiermee denkt Shop & The City niet alleen aan de heropening van de horeca, maar ook meteen aan alle mama’s voor Moederdag op 9 mei.


Dé eyecatcher van de actie is de metershoge spiegel op de Groenmarkt (kant OLV Kerk). In de weerspiegeling kan je de dansende fonteinen en het authentieke stadhuis bewonderen. Deze prachtige achtergrond creëert de ideale gelegenheid om een originele foto te trekken. Het verhaal achter deze spiegel is dan ook zeer duidelijk. Middenstandsvereniging Shop & The City is samen met de stad Sint-Truiden zeer tevreden om iedere ondernemer en bezoeker letterlijk terug te zien in de Truiense stad.

“Het is een geweldige actie! Ik hoop dat mensen als ze in onze spiegel kijken ook even beseffen hoe dankbaar en blij we mogen zijn dat we hier weer met zijn allen mogen zitten. Horeca brengt leven in een stad. Het is vandaag dan ook een vreugdevolle dag.”

Johan Mas, Schepen van Lokale Handel

Neem je een selfie in de spiegel? Vergeet deze dan zeker niet te delen op sociale media met #shopandthecity en #fotorobyns om zo kans te maken op een Polaroid fototoestel.

50 extra Aan Tafel bonnen te winnen

Na een sluiting van meer dan 6 maanden wil Shop & The City de Truiense horeca extra ondersteunen. Daarom worden er 50 Aan Tafel bonnen toegevoegd aan de prijzenpot van de Schitterende Scanactie. Wil je kans maken op één van deze 50 bonnen? Vergeet dan zeker niet te scannen bij de deelnemende Horeca, Handel & Markt.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief