Shop & the City verhuist en kiest winnaar schitterende scanactie

Shop & the City Sint-Truiden is verhuist! Zij ruilden hun kantoren in de Stapelstraat in voor een kantoor in het Huys Germeys. Net voor de verhuis mocht de winnaar van de Schitterende scanactie van september nog een mooie prijs uitkiezen.

Niemand minder dan Giovanna Fontebasso uit Zepperen mocht zich de winnares noemen en uit één van de vele superprijzen kiezen. Het winnend lotje kwam van bij het scannen bij AVEVE in Brustem. Het was alsof Giovanna de superprijs voor zichzelf manifesteerde want ze koos voor de koelkast van Kitchenaid geschonken door Home & Co Pierard. Iets waar ze al even naar op zoek was.

“Toen Shop & The City me opbelde met het goede nieuws, was ik toch wel even verrast. Ik moest ook meteen terugdenken aan die bewuste dag dat ik scande bij Aveve in Brustem. Ik had toen nog bij mezelf gedacht dat ik graag een nieuwe koelkast wou… Wanneer ik nadien op de website van Shop & The City Sint-Truiden ging kijken naar de te kiezen superprijzen, zag ik meteen die mooie rode Kitchenaid koelkast staan van bij Home & Co Pierard. Het moest zo zijn! Ik had uiteindelijk snel gekozen.”

Giovanna Fontebasso, winnaar Schitterende Scanactie spetember

Wil jij even veel geluk hebben als Giovanna? Blijf dan zeker scannen met je Shop & the City kaart! Wie weet maak je wel kans op de nieuwste prijs in de prijzenkast! Namelijk een luxe zonnebril van Boucherin t.w.v. €632 aangeboden door Optiek Jo Warniers.
Want ook buiten de zomer kan je nog shinen met een goeie zonnebril.

Verhuis

Shop & The City Sint-Truiden kwam deze maand nog met meer nieuws. Zij verhuisden namelijk van de Stapelstraat naar de Minderbroedersstraat 6, in het Huys Germeys. Door hun intrek te nemen in de nieuwe kantoren zit de middenstandsorganisatie nog korter bij de Truiense handelaren en shoppers.
De verhuis bracht ook enkele praktische veranderingen met zich mee.

Wil je een nieuwe Shop & the City kaart aanvragen? Of Shop & the City cadeaubonnen aanschaffen? Ga dan zeker langs bij de Dienst Toerisme op de Truiense Grote Markt.
Voor cadeaucheques met een waarde van meer dan 1000 euro kan je terecht bij het Shop & the City team in het Huys Germeys. Heb je andere vragen? Dan kan je steeds contact opnemen met het team via deze link. Of spreek hen aan wanneer je hen ziet voorbij scheren per fiets of step op weg om de Truiense middenstand te steunen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!