Shoppen op afspraak. Zo pakt Sint-Truiden het aan

Vanaf zaterdag 27 maart mag je alleen maar op afspraak shoppen in niet-essentiële winkels. Shop & The City geeft het ‘winkelen op afspraak’ een positieve weerklank en start dan ook met de campagne “Shoppen wanneer het jou past!”.

De middenstandsorganisatie heeft alles op alles gezet om alle contactinformatie en sociale media van de handelszaken in onze gemeente op te lijsten op hun website.
“Hierdoor kan er via verschillende kanalen een shopmoment gereserveerd worden”, zegt het Shop & the City team.

De middenstandsorganisatie blijft samen met Dienst Toerisme de (winkel)straten van onze gemeente inkleuren om een gezellige winkelstad te creëren ondanks de speciale tijden.

“Het Shop & The City scansysteem & de Schitterende Scanactie blijven gedurende deze weken actief, zodat klanten die lokaal kopen steeds in de prijzen vallen! We vragen onze deelnemende Handel & Horeca om hun trouwe klanten te laten scannen, zodat we deze maximaal kunnen belonen!.”

Philip Bronckaerts, voorzitter Tru d’Or.

Bekijk de contactgegevens van onze Truiense middenstand (handel en horeca) op de website van Shop & the City.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!