Sint-Truiden krijgt weer een echt danscafé! 16 oktober opening Saint Street

Partners

Het was lang een mysterie wat in het voormalige pand van de Century op de Grote Markt zou komen. Thiery Jacobs, zaakvoerder van Pacific en Saint Street doet zijn concept nu uit de doeken.

Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe met Saint Street. Zo toverde hij de gekende horecazaak Pacific om tot een modern concept dat enorm in de smaak valt bij jong en iets minder jong in Sint-Truiden. De zaak valt vooral op door het feit dat zij geregeld hun interieur aanpassen aan het seizoen. van gezellige schapenvelletjes in de winter tot terrasmeubels die je doen dromen van hagelwitte stranden in de zomer.
Nu kiest Jacobs samen met zijn team voor een nieuw aanvullend concept genaamd Saint Street vlak naast het pand van de Pacific.

Zeg niet danscafé maar City Lounge

Saint Street wordt veel meer dan een danscafé. het wordt een echte City Lounge waar je tijdens de dag kan genieten van een gezellig hapje en een drankje (van 12 u ’s middags tot 2 u ’s nachts) . ’s Avonds worden dan de stoelen aan de kant geschoven zodat je er de beentjes los kan gooien.
Saint Street mikt op een divers publiek met verschillende muziekstijlen en maakt ook ruimte voor lokaal Truiens DJ-talent.

Level Up

Saint Street benut het oppervlakte van zijn pand optimaal door een verdieping hoger ruimte te maken voor meetings en games. Je kan op het verdiep oa een dartsspel, tafeltennis, pool en nog vele meer. Er is ook ruimte voorzien voor meetings. Deze kan je ook afhuren voor VIP evenementen of teambuildings.

“Onze meeting room met bijhorende ‘Game Floor’ is geïnspireerd op de Google-filosofie en ook apart te  reserveren. Een eigen afterwork voor je bedrijf of een bedrijfsdiner met productvoorstelling in Pacific en  aansluitende party in Saint Street behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven zien we altijd als partners  waarmee we graag meedenken. We zorgen steeds voor maatwerk.”

Thiery Jacobs, uitbater Saint Street

Digital bracelet en business formules  

Corona heeft heel wat ondernemers een andere kijk gegeven op veiligheid en op het ondernemen zelf. Ook bij Saint Street hebben ze naar digitale oplossingen gekeken om de ervaring van hun zaak voor de bezoekers aangenamer te maken.

“We investeren in een een uniek inkom- en  registratiesysteem. Met onze ‘digital bracelet’ registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige toegang maar kan je dit ook gebruiken als betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en  heb je geen cash meer nodig.”  

Thiery Jacobs, uitbater saint Street

Praktisch

Saint Street opent op 16 oktober. 15 oktober zal er een speciaal VIP event doorgaan. Ga jij eens de sfeer opsnuiven in deze nieuwe zaak?

Lees ook

Geen kartel maar strategische keuze. Groen Sint-Truiden reageert na aankondiging WOW

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober zal Groen Sint-Truiden geen eigen lijst indienen. Het enige gemeenteraadslid van de partij heeft de keuze gemaakt om...

Christian Lattanzio wordt nieuwe coach van STVV

Achter de schermen werkten de sportieve beleidsmakers van STVV de voorbije weken hard aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dat mondt vandaag uit...

WOW Sint-Truiden stelt eerste kandidaten voor waaronder Groen kopstuk Peter van...

WOW Sint-Truiden is naast Open VLD Sint-Truiden de eerste politieke partij die ons al een glimp van hun lijst gunt. Opvallende aanwezigen op de...

Instagram

WOW Sint-Truiden stelt eerste tien kandidaten voor.🗳

Na Open VLD Sint-Truiden geeft nu ook WOW inkijk in hun lijst voor de
Midweek, Dansplan en meer groen!✨

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar in Sint-Truiden, heeft zijn deuren weer geopend. Dit jaar vullen ze
𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙯𝙤𝙢𝙚𝙧𝙗𝙖𝙧 𝙑𝙧𝙞𝙟𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝘼 𝙤𝙥𝙚𝙣𝙩 𝙫𝙖𝙣𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙙𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣! 🥳

De zomerbar verhuisde voor deze editie van het verlaten schoolgebouw Atheneum in
Sint-Truiden kleurt geel na de nationale verkiezingen van 9 juni. 🗳

Vlaams Belang heeft zich afgelopen zondag gebombardeerd tot de grootste
Actievoerder Filip Ectors werd daarstraks gevraagd te vertrekken aan het kiesbureau van de Gazo. 📊

De man was actie aan het
Fijne vaderdag aan alle papa’s! 😍

#vaderdag
Morgen is het zover!
Dan trekken we met z’n allen naar de stembus. 🗳️☑️

Heb je nog vragen of ben je het
Een actie tegen 💩

Nog tot 12 u kan je gratis een foto met je hond laten nemen op het Damiaanplein.
Een warm licht voor alle studenten! 🕯️

In de hoofdkerk brandt de Trudofederatie een kaars voor de blok.
Alle kleine beetjes

Advertentie

Nieuwsbrief