Sint-Truiden krijgt weer een echt danscafé! 16 oktober opening Saint Street

Het was lang een mysterie wat in het voormalige pand van de Century op de Grote Markt zou komen. Thiery Jacobs, zaakvoerder van Pacific en Saint Street doet zijn concept nu uit de doeken.

Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe met Saint Street. Zo toverde hij de gekende horecazaak Pacific om tot een modern concept dat enorm in de smaak valt bij jong en iets minder jong in Sint-Truiden. De zaak valt vooral op door het feit dat zij geregeld hun interieur aanpassen aan het seizoen. van gezellige schapenvelletjes in de winter tot terrasmeubels die je doen dromen van hagelwitte stranden in de zomer.
Nu kiest Jacobs samen met zijn team voor een nieuw aanvullend concept genaamd Saint Street vlak naast het pand van de Pacific.

Zeg niet danscafé maar City Lounge

Saint Street wordt veel meer dan een danscafé. het wordt een echte City Lounge waar je tijdens de dag kan genieten van een gezellig hapje en een drankje (van 12 u ’s middags tot 2 u ’s nachts) . ’s Avonds worden dan de stoelen aan de kant geschoven zodat je er de beentjes los kan gooien.
Saint Street mikt op een divers publiek met verschillende muziekstijlen en maakt ook ruimte voor lokaal Truiens DJ-talent.

Level Up

Saint Street benut het oppervlakte van zijn pand optimaal door een verdieping hoger ruimte te maken voor meetings en games. Je kan op het verdiep oa een dartsspel, tafeltennis, pool en nog vele meer. Er is ook ruimte voorzien voor meetings. Deze kan je ook afhuren voor VIP evenementen of teambuildings.

“Onze meeting room met bijhorende ‘Game Floor’ is geïnspireerd op de Google-filosofie en ook apart te  reserveren. Een eigen afterwork voor je bedrijf of een bedrijfsdiner met productvoorstelling in Pacific en  aansluitende party in Saint Street behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven zien we altijd als partners  waarmee we graag meedenken. We zorgen steeds voor maatwerk.”

Thiery Jacobs, uitbater Saint Street

Digital bracelet en business formules  

Corona heeft heel wat ondernemers een andere kijk gegeven op veiligheid en op het ondernemen zelf. Ook bij Saint Street hebben ze naar digitale oplossingen gekeken om de ervaring van hun zaak voor de bezoekers aangenamer te maken.

“We investeren in een een uniek inkom- en  registratiesysteem. Met onze ‘digital bracelet’ registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige toegang maar kan je dit ook gebruiken als betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en  heb je geen cash meer nodig.”  

Thiery Jacobs, uitbater saint Street

Praktisch

Saint Street opent op 16 oktober. 15 oktober zal er een speciaal VIP event doorgaan. Ga jij eens de sfeer opsnuiven in deze nieuwe zaak?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!