Sinterklaas komt naar de Haspengouwmarkt

De Sint komt langs op de Haspengouwmarkt! En zijn snoeppieten hebben zich bevoorraad bij de lokale marktkramers.

Zoals elke maand kiest de Haspengouwmarkt marktkramers, een marktcafé en een marktchef van de maand. Deze maand staan Christophe Elen en Luk Lammens in the picture want zij leveren als hofleverancier van de Sint in Sint-Truiden, de snoep voor zijn bezoek aan de Haspengouwmarkt.

“We merken dat meer en meer gezinnen de weg gevonden hebben naar de Haspengouw Markt. Het aanbod is dan ook zeer variërend; van verse producten tot kwaliteitskledij, maar ook themaproducten, zoals nu tuingerief in de herfst, is allemaal terug te vinden op de Haspengouw Markt. We zetten samen met middenstandsvereniging Shop & The City elke maand in op extra beleving op deze zaterdagvoormiddagen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we de Sint hebben uitgenodigd op de markt, om deze loyale gezinnen een extra beleving te bezorgen”.

Nico Noppen, voorzitter Haspengouw Markt

Het Marktcafé van de maand is De Posterijen in de Stapelstraat. Cosmocafé zal als Marktchef van de maand soep uitdelen.

Zaterdag 19 november 2022

09:30u-11:30u: De Sint en Pieten lopen rond op de Haspengouw Markt met veel lekkers om uit te delen
10:00u-12u: Gratis soep bij Marktchef van de Maand, Cosmocafé, op de Groenmarkt
Doorlopend op zaterdagvoormiddag: De sinterklaastekening voor de wedstrijd kunnen gedropt worden in de rode brievenbus bij Marktcafé van de Maand, Posterijen, in de Stapelstraat. Zij voorzien ook lekkers bij de koffie.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!