Spil Sint-Truiden verkoopt griezelig goeie soep!

SPIL, wat staat voor Sint Truidens Partnerschap Intensief Leerecosysteem, zet zich in om jongeren tussen 18 en 30 jaar te ondersteunen en begeleiden op verschillende levensdomeinen. Op 26 november organiseert SPIL een halloween soepverkoop. Het doel is om fondsen te genereren en bewustzijn te creëren voor hun werk in de gemeenschap.

Het SPIL-project is gewijd aan het vormen van een “spil” rond elke jongere, waarbij de behoeften van de jongeren centraal staan. Dit partnerschap heeft als hoofddoel om de jongeren te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels in hun levenspad en hen weg te wijzen op de arbeidsmarkt. Ze doen dit aan de hand van workshops en veel meer.

De focus van SPIL ligt op individuele begeleiding en groepsvorming om de jongeren te helpen weer actief deel te nemen aan de samenleving. Samen met de jongeren werken ze aan het zetten van stappen richting een betere toekomst. Het bouwen van een ondersteunend netwerk rond elke jongere is een cruciaal onderdeel van hun aanpak, waarbij de behoeften van de jongeren op dat moment leidend zijn.

Om geld in te zamelen voor de Warmste Week organiseert SPIL op 26 oktober een soepverkoop met griezelig lekkere soep. Op donderdag 26 oktober kan je terecht bij SPILL Schurhoven 125 van 15.30 u tot 17 u. Ben je verzot op de soep? Dan kan je ook halve liter verpakkingen kopen om thuis lekker verder te genieten van de griezelig lekkere soep!

Blijf op de hoogte van SPILL via hun facebook en instagram.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!