Stad Sint-Truiden lanceert nieuwe website

Stad Sint-Truiden lanceerde vandaag haar nieuwe website. De website is overzichtelijker opgesteld zodat Truienaren sneller hun weg kunnen vinden naar bijvoorbeeld het aanvragen van online documenten.

Stad Sint-Truiden heeft vandaag haar nieuwe website gelanceerd en past haar huisstijl aan om toegankelijker te zijn en een breder publiek aan te spreken.

“Er waait een frisse wind in onze stad. Met een sterke dienstverlening, een degelijk communicatiebeleid en een onderbouwde beleidsvisie willen we de burger, de bezoeker en de ondernemer optimaal ondersteunen.”

Ingrid Kempeneers, burgemeester

Nieuwe huisstijl

De nieuwe huisstijl zal ook te zien zijn in het vernieuwde stadsmagazine dat je vanaf nu ook steeds via de website kunt downloaden. De focus in het vernieuwde stadsmagazine zal liggen op een mix van visuele, verhalende en informatieve teksten. Hiermee wil Sint-Truiden ook de jongere generatie van de stad meer aanspreken. Het grotere lettertype bevordert dan weer de leesbaarheid.


© Stad Sint-Truiden

Dienstverlening centraal

Opvallend op de website is dat er duidelijk is gekozen om de dienstverlening van de stad centraal te zetten. Zo heb je bovenaan de website een knop om een afspraak te maken, documenten aan te vragen etc.
Ook het patrimonium van Stad Sint-Truiden dat te koop staat is opvallend bovenaan de website gezet. Een goede zaak gezien de Truiense oppositie al vaker aanhaalde dat inzake openbaarheid van verkoop Sint-Truiden meer moest doen om duidelijk te maken welke stukken vastgoed te koop staan.

Bekijk hieronder onze video over de website.

Surf naar www.sint-truiden.be voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!